Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Robert Pattinson va fi imaginea parfumurilor masculine Dior


   Actorul britanic Robert Pattinson, devenit celebru grație filmelor din franciza „Amurg/ Twilight”, pentru a promova parfumurile pentru bărbați create de casa Dior. Astfel, Pattinson va călca pe urmele compatriotului și colegului său de breaslă Jude Law și va apărea într-o serie de reclame pentru celebra casă de modă franceză. Pentru această colaborare, Robert Pattinson a semnat cu casa Dior un contract extrem de avantajos pe trei ani, în urma căruia va primi suma de 12 milioane de dolari.
   Actrițele Charlize Theron și Natalie Portman au apărut în reclame pentru parfumurile Dior, iar iubita lui Pattinson, actrița Kristen Stewart, este imaginea parfumului Florabotanica, creat de Balenciaga. Actorii Robert Pattinson și Kristen Stewart, interpreții personajelor Edward Cullen și Bella Swan din filmele francizei „Amurg/ Twilight”, care aveau o relație de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta. Ulterior, relația dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariția în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders. Recent, însă, presa internațională a scris despre ei că s-au împăcat.
   Britanicul Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen din filmele francizei „Amurg/ Twilight”, s-a remarcat recent în peliculele „Apă pentru elefanți” și „Cosmopolis”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?