Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

310.000 lei pentru Orăşelul Copiilor din Focşani


   Cei mici se vor bucura în acest an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, de un Orășel al Copiilor mai frumos ca în alți ani, după cum promit autoritățile locale.
   Consilierii locali focșăneni au aprobat, în ședința extraordinară de ieri, alocarea sumei de 310.000 lei (echivalentul a 69.000 euro) pentru amenajarea Orășelului Copiilor. Banii sunt alocați Direcției de Dezvoltare și Servicii Publice din cadrul Primăriei munici¬ piului Focșani, care se va ocupa de pregătirea tradiționalului Orășel de iarnă. Acest proiect de hotărâre a fost introdus pe ordinea de zi, la începutul ședinței, de primarul Decebal Bacinschi.
   Locația va rămâne, cel mai probabil, Grădina Publică din centrul municipiului, alte detalii legate de cum va arăta în acest an Orășelul Copiilor fiind ținute la secret deocamdată, pentru ca surpriza să fie mai mare la final. Consilierii locali pot veni în continuare cu pro¬ puneri pentru amenajarea orășelului, după cum a specificat consilierul Cătălin Vrabie.   
   Tot în cadrul ședinței de ieri s-au mai aprobat cu unanimitate de voturi și proiectele de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local, aprobarea utilizării excedentului bugetar și alocarea din bugetul local al municipiului a 7.200 lei pentru premierea câștigătorilor Concursului național de utilizare eficientă a calculatorului „Joc și comunicare INFOPICI”, clasele I-VI, care va fi organizat de Åžcoala „Åžtefan cel Mare” Focșani, în perioada 23-25 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?