Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Concurs pentru profesorii emeriţi


   Cadrele didactice aspirante la titlul de profesor emerit în învățământul preuniversitar se mai pot înscrie la concursul de acordare a acestui titlu până pe 31 octombrie. Verificarea legalității documentelor de înscriere a candidaților la concurs va fi efectuată de membrii Consiliul de Administrație al Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani, în perioada 1 – 30 noiembrie, urmând ca rezultatele și planificarea cadrelor didactice la colocviul de admitere să fie prezentate până la data de 15 decembrie.
   Depunerea lucrării de cercetare-inovare de către candidații declarați admiși și depunerea referatului asupra lucrării de cercetare-inovare de coordonatorul științific al lucrării se va face până în data de 15 februarie a anului școlar următor celui în care a fost susținut colocviul de admitere. Lucrările vor fi susținute în ședință publică, organizată de Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți”. 
   Directorul Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” transmite pentru validare lista candidaților promovați în urma concursului de acordare a titlului de profesor emerit, contrasemnată de inspectorul școlar general, la Direcția de specialitate din cadrul MECTS, în vederea validării prin ordin al ministrului.
   Potrivit calendarului acestui concurs, acordarea drepturilor salariale candidaților validați se va face începând cu anul școlar următor. Principala condiție pentru ca un cadru didactic să poată participa la acest concurs este vechimea neîntreruptă la catedră de minim 15 ani, de la obținerea gradului didactic I. Mai multe detalii despre concurs, dar și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani, la adresa www.ccdfocsani.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?