Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Examen de defitivat pentru viitorii profesori


   Examenul de definitivat, programat să se desfășoare astăzi, cu începere de la ora 9.00, a fost pregătit până la ultimul amănunt. La concurs ar trebui să se prezinte 84 de persoane.
   Reprezentanții Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ) au precizat că au fost puse la punct toate detaliile pentru ca proba scrisă a acestui examen să se desfășoare în bune condiții, așa cum prevede metodologia. Prin urmare, ieri, la sediul ISJ, a avut loc o ședință pentru instruirea membrilor comisiei de organizare a concursului de definitivat.
   Examenul va fi susținut la Åžcoala nr. 3 din Focșani, iar candidații nu trebuie să intre în sălile de examinare cu bagaje, genți, poșete ori telefoane mobile. Intrarea în sălile de examen se va face în intervalul orar 7.30-8.30, pe baza cărții de identitate sau a pașaportului.
   Examenul va fi supravegheat video, iar subiectele sunt unice, elaborate de reprezentanții Ministerului Educației. Tezele celor care vor să fie cadre didactice cu definitivat vor fi corectate în centre universitare din țară, stabilite tot la nivel de minister.
   În cursul zilei de ieri, la Åžcoala nr. 3 au fost afișate listele cu repartizarea pe săli a celor 84 de candidați înscriși la devinitivat. „Le recomand colegilor candidați să respecte întru totul metodologia de examen. Să fie prezenți la centrul de examen în intervalul 7.30-8.30 și să aibe asupra lor cartea de identitate sau un alt document care să ateste identitatea persoanei în cauză. Am rugăminte la ei ca în incinta centrului de examen să nu vină cu genți, bagaje, poșete, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare, care ar putea constitui tentativă de fraudă. Personal le doresc la toți multă baftă”, a recomandat inspectorul școlar general Vasilica Zaharia.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?