Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: CS Kazumi Panciu a luat două medalii de argint


   Clubul Sportiv Kazumi Panciu a fost reprezentat la Campionatul Mondial de Karate S.K.D.U.N de la Milano (Italia) de șase sportivi:
   Anca Grigoraș, Dorinel Ciolan, Eduard Crucianu, Cristina Surugiu, Georgiana Cociorbă, Sebastian Păucă, toți la proba de kumite (luptă cu un adversar real). Toți sportivii au avut o prestație excelentă în condițiile în care organizarea a lăsat de dorit. Anca Grigoraș și Dorinel Ciolan au reușit să obțină medaliile de argint, iar ceilalți au pierdut în fazele superioare ale competiției.
   „Mă declar foarte mulțumit de evoluția sportivilor mei. Mulțumesc din suflet părinților care au fost aproape de noi și care au suportat suma de 2000 de euro necesară deplasării la Campionatul Mondial. De asemenea, vreau să mulțumesc familiilor Carmen și Cătălin Condrea, Mihaela și Dragoș Voinea pentru încrederea pe care o au în mine și pentru ajutorul financiar. Åžtiu că unii părinți poate sunt dezamăgiți sau poate prea exigenți, dar să nu uităm unde au plecat să participe acești sportivi. Au participat la un Campionat Mondial, nu la o cupă locală sau la un campionat național sau european. Aici sunt doar vârfurile, iar cea mai mare performanță este faptul că prin munca lor au ajuns aici. Că prind sau nu podiumul, asta ține de mai mulți factori: ziua pe care o prind, starea de oboseală, tragerea la sorți, și de ce nu, și norocul. Pentru noi urmează Campionatul Național pe echipe care va avea loc la Voluntari pe 17 noiembrie”, ne-a declarat antrenorul sportivilor de la CS Kazumi Panciu, sensei Marius Cojocaru.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?