Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Ticu Costandache va fi director general al Direcției Agricole Vrancea


   Ticu Costandache va prelua funcția de director general al Direcției Agricole Vrancea, începând cu data de 1 noiembrie. Documentele privind numirea lui Ticu Constandache au fost semnate de către ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
   Ticu Costandache a lucrat până în prezent ca șef al Biroului Coordonare Autorități Locale din cadrul Consiliului Județean Vrancea. Costandache este funcționar public din 1998 și este angajat al CJ Vrancea de la data de 1aprilie 1984.
   Fostul șef  al Direcției Agricole, pedelistul Costică Neață, a fost mutat la Teleorman, însă nu s-a prezentat la noul serviciu preferând să intre în concediu medical. Mutările decise de conducerea Ministerului Agriculturii au loc în contextul mai multor scandaluri în care au fost implicate persoanele susținute de PDL la instalarea în funcții de conducere. La alegerile locale din acest an, directorul Direcției Agricole a fost acuzat că s-a implicat în campania electorală a PDL.
   Directorul Direcției Agricole, Costică Neață, a fost implicat, în ultimii ani, și în alte scandaluri referitoare la plata unor datorii către oameni de afaceri sau societăți comerciale. De asemenea, anul trecut, pedelistul a fost executat silit ca avalist pentru datoriile Impex Agro NHV Prod, firma la care a fost acționar împreună cu fostul senator PD, Jan Vraciu. Era vorba de datorii de peste 475 mii lei către două societăți vrâncene.

Carnariu, șef la APIA și APDRP

   Mai trebuie știut, că începând de luni, Vasile Carnariu este noul director general coordonator al Organismului intermediar de coordonare al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură și Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit. Practic, Vasile Carnariu va asigura legătura între cele două autorități care răspund de derularea proiectelor cu fonduri europene în agricultura românească. Ordinul de numire a fost semnat tot de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?