Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Ora de ecologie, la Ateneul Popular


   Cadre didactice și elevi de la zece unități de învățământ vrâncene sunt invitați astăzi, la orele 11.00, la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” din Focșani, unde va fi lansat proiectul „Ora de ecologie”. Este vorba de lansarea la nivel de județ a proiectului, care își propune să îi responsabilizeze pe elevi asupra importanței colectării selective a deșeurilor.
   La acest proiect participă elevii de la Åžcoala „Prof. Mihai Sîmbotin” Cîrligele, Grupul Åžcolar Mărășești, Åžcoala Garoafa, Åžcoala cu clasele I-VIII Milcovul, Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” Focșani, Åžcoala Golești, Centrul Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” Focșani, Åžcoala „Alexandru Vlahuță” Focșani, Åžcoala „Anghel Saligny” Focșani și Åžcoala „Prof. G-ral. Ghe. Gheorghiu” Gologanu.
La activitatea de astăzi mai sunt invitați să ia parte și reprezentanți din partea autorităților locale, partenerilor proiectului și operatorilor de salubritate. Proiectul „EcoAtitudine” este organizat de Revista Infomediu Europa, în parteneriat cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului și Garda Națională de Mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?