Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Video și GALERIE FOTO: Artiştii de la Bachus – impresionaţi de public, vinuri, atmosfera festivalului


 

   Bachus aduce la Focșani artiști de top, care îi încântă pe vrâncenii veniți în Piața Unirii, cu hituri de ieri și de azi. Joi seară, pe scenă au urcat Laura Lavric, Gheorghe Gheorghiu, Paula Seling și Mahala Ray Banda. Vineri, publicul a asistat la spectacolele susținute de Constantin Enceanu, Sore (Lala Band), Alex Velea, Lavinia și HI-Q. Seara de sâmbătă cuprinde recitaluri ale artiștilor Mioara Velicu, Anda Adam, Andreea Bălan și Smiley. Buna dispoziție va fi asigurată de prezentatorul Wilmark. Duminică, pe scena din Piața Unirii vor urca Andra, Corina și Connect-R. Invitatul surpriză al ediției din acest an a Festivalului este vedeta internațională Lou Bega, consacrată de piesa „Mambo No. 5”. Festivalul Bachus 2012 se va încheia cu un spectacol laser, cu muzică și artificii.

Laura Lavric

„Mă simt extraordinar de bine în acest loc, parcă fac parte din casele vrâncenilor. Pro-babil că fac parte din casele lor din moment ce au venit și m-au aplaudat, m-au primit cu atâta dragoste și căldură. Sunt plină de emoții și satisfacții că publicul nu m-a uitat și mă iubește în aceeași măsură. Le mulțumesc organizatorilor că m-au chemat și mi-au creat posibilitatea de a mă întâlni cu admiratorii mei din Vrancea. Este acea atracție, anume căldura și dragostea care pleacă din suflet. Noi trebuie să cântăm cu sufletul, nu să ne gândim acasă sau câți bani îmi dă. În primul rând eu cânt că îmi place și din respect pentru public. Eu mă înclin în fața publicului meu așa cum am spus pe scenă. Publicul este cel care ne-a făcut artiști de aceea trebuie să îi mulțumim, să îl prețuim. Bineînțeles că am gustat niște must acum făcut, călcat în chișioare.”

Gheorghe Gheorghiu

„Am revenit la Focșani după zece ani. Publicul este minunat și întotdeauna a fost așa. I-am văzut pe oameni  cum murmurau mărunt din buze. Sunt piese cunoscute de foarte mulți ani, iar mulți dintre ei au crescut cu aceste melodii. Eu în general beau vin din Vrancea. De fiecare dată când vin mă opresc la Urechești, am acolo pe cineva, intru în curte, merg la butoi.”

Paula Seling

„Lucrez la un nou album și sper chiar ca până la finele anului să vin în fața publicului cu piese noi. M-am simțit foarte bine cu un asemenea public cald. Am mai fost în Focșani, dar am cântat în cluburi și este pentru prima oară când cânt în Piață. Cânt cu toată dragostea chiar dacă sunt răcită. Transmit publicului bucuria mea de a cânta.”

Constantin Enceanu

„Am mai fost la Focșani, dar acum vreo 6-7 ani! Schimbarea este în bine, în foarte bine! Interesant este că văd foarte mulți tineri la această sărbătoare a dumneavoastră. Este o ediție jubiliară! Felicitări pentru organizatori. Focșănenilor le urez tot binele din lume! Să aibă parte de bucurii în viață, toamna să fie bogată ca să se facă vinul bun, mai ales că aici vinul este la el acasă! Mă simt minunat aici, în prezența voastră!”

Alex Velea

„Totul a fost super! Foarte, foarte bine! Publicul a fost extraordinar, iar organizarea și sonorizarea au fost perfecte! Cu siguranță că voi reveni la Focșani. Deja a devenit o tradiție. Venim în Focșani de două-trei ori pe an! E foarte frumos aici la voi și îmi place!”

Sore

„A fost un public senzațional! Mi-au știut absolut toate piesele, am cântat împreună! Chiar dacă am avut emoții la început, mi-au trecut instant. Este prima dată când vin ca artist în Focșani, dar în rest am mai venit de foarte multe ori. Este un oraș minunat cu oameni minunați! Focșănenilor le urez să rămână în continuare la fel de veseli și voioși. Le mulțumesc fanilor mei pentru că datorită lor am ajuns unde sunt acum și să mă urmărească în continuare!”

Lavinia

„Este superb la Focșani. Mă simt foarte bine de fiecare dată când vin la voi. Într-adevăr, sunt legată sufletește de acest oraș, pentru că de aici este Decebal, cel cu care am participat la emisiunea «Dansez pentru tine». Organizarea este foarte bună, ca de fiecare dată. Niciodată nu îmi fac probleme când vin la Focșani în legătură cu acest aspect. Focșănenilor le urez să mă urmărească în continuare pe pagina de Facebook, dar și pe site-ul oficial. Vă pup!”

Florin Grozea  – HI-Q

„Îmi face plăcere să vin la Focșani. Am făcut multe Revelioane împreună, am făcut multe show-uri împreună și sunt foarte sigur că în seara aceasta o să ne distrăm foarte bine. Publicul este foarte numeros, excepțional și abia aștept să ne distrăm împreună!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?