Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

ULTIMA ORĂ : Polițiștii de la Rutier caută un șofer fugar. Persoanele care pot ajuta la identificarea autorului sunt rugate să sune la poliție


   Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea caută autorul unui grav accident de circulație, produs aseară, în jurul orei 23.40, pe drumul european, în afara localității Tișița.
   Un tânăr de 26 de ani, din județul Bacău, a fost accidentat grav de un autoturism marca Dacia Super Nova, înmatriculat în județul Botoșani. În momentul accidentului, victima era pe partea carosabilă, în dreptul unui autoturism marca Opel AStra Caravan, care era oprit pe sensul de mers Focșani – Adjud și discuta cu șoferul mașinii. Autoturismul marca Dacia Super Nova a trecut pe lângă el, l-a acroșat, dar șoferul și-a continuat deplasarea. La fața locului, polițiștii au găsit o oglindă a autoturismului implicat în accident și mai multe fragmente din plastic, de culoare albă, de la lampa de semnalizare.
   Tânărul care a fost rănit grav nu a reușit să rețină tot numărul de înmatriculare al mașinii. El a ajuns la spital, în stare gravă. Polițiștii au deschis o anchetă și îl caută pe șoferul fugar.
   Persoanele care au fost martore la accident sau care au detalii despre șoferul sau mașina care l-a accidentat pe tânăr sunt rugate să sune la numărul de telefon 0237.207.221, Serviciul Poliției Rutiere Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?