Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Clubul Sportiv Panciu are echipă de cros


   Atleții din orașul Panciu au motive de satisfacție. După mulți ani, Primăria din localitate a înființat secția de atletism în cadrul Clubului Sportiv din localitate, club care s-a înființat anul trecut în dorința de a ajuta tinerele talente din zonă. Clubul Sportiv Panciu este primul care, prin înființarea unei secții de atletism, a atras copiii spre sport și spre marea performanță.
   Din acest an, CS Panciu se mândrește și cu o echipă de cros, formată din două junioare și doi seniori. Inițiativa i-a aparținut lui Petrea Hristea, atlet vrâncean care a obținut nenumărate medalii pe plan național și internațional, iar acum a decis, ca antrenor, să ajute tinerele speranțe ale atletismului. Alături de un fost sportiv care a concurat pentru CSM Onești și sub bagheta antrenorului Petrea Hristea a cucerit multe medalii, Constantin Potoroacă (24 ani), Petrea Hristea a reîinviat tradiția atletică din Panciu, având și licența de antrenor.
   Echipa de cros a CS Panciu este formată din Andreea Pașcovschi, Ela Tătatu și Elena Popa (toate din comuna Movilița). În urmă cu trei săptămâni, la Run City București, Andreea s-a clasat pe locul I la categoria ei de vârstă și pe locul 12 la Openul general. Duminică, la Campionatul Național de maraton, Andreea a recidivat și a câștigat cursa populară (3,5 km) și s-a clasat pe locul 4 la general, iar Elena Popa s-a clasat pe locul 4 la categoria ei de vârstă.
   La ștafetă, Petrea Hristea s-a clasat pe locul 4 cu echipa mixtă (4x10km). „Mă bucur că am găsit înțelegere și susținere pentru acest proiect care va fi de lungă durată deoarece am găsit tineri atleți foarte talentați și faptul că încă mai sunt în activitate, îi pot ajuta în pregătire cu experiența mea acumulată de-a lungul competițiilor la care am participat, iar trecerea de la juniori și tineret spre seniori poate fi făcută mai ușor”, a precizat antrenorul Petrea Hristea. Tehnicianul a avut cuvinte de laudă și la adresa Andreei Pașcovschi. „Sportiva deja a început să confirme, dar trebuie să facem pași mici și să avem răbdare ca în următorii doi ani de zile să poată lua startul la un Campionat European sau Mondial”, a mai spus Hristea.
   Plt.adj. la Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea, Petrea Hristea își propune să participe la toate competițiile naționale și internaționale ale Ministerului Administrației și Internelor, și nu numai, în vederea obținerii de rezultate cît mai notabile care să aducă onoare profesiei pe care o practică și colectivului din care face parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?