Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Expoziţie cu medaliile obţinute de olimpicul Alin Moldoveanu


   Câștigătorul medaliei olimpice de aur la tir sportiv, focșăneanul Alin Moldoveanu, va fi premiat, astăzi, cu 30 mii lei, de Consiliul Județean Vrancea. Premierea va avea loc în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean, proiectul de hotărâre fiind trecut pe ordinea de zi.  Premierea lui Alin Moldoveanu are loc la propunerea președintelui Marian Oprișan. „Alin Moldoveanu a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra și merită acest premiu”, a declarat Marian Oprișan.
   Cu această ocazie, în holul de lângă Sala Mare a Consiliului Județean va fi organizată o expoziție cu diplomele și medaliile obținute de-a lungul timpului de sportivul Alin Moldoveanu, inclusiv medalia olimpică. Vrâncenii care vor să vină să vadă expoziția o pot face începând cu ora 15.00. De asemenea, vizitatorii vor putea să vorbească cu sportivul vrâncean, să se fotografieze sau chiar să obțină un autograf  de la acesta.
   Sportivul a mai fost răsplătit cu 20 de mii de lei de către Consiliul Local Focșani și cu 10 mii de lei de către Consiliul Județean Iași. Trăgătorul focșănean Alin Moldoveanu a câștigat prima medalie de aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Londra, după ce s-a impus în proba de pușcă aer comprimat 10 m, din cadrul competiției de tir. De notat că sportivul focșănean a terminat calificările egalând recordul olimpic: 599 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?