Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 9 februarie a.c., ora 09.45, polițiștii din Panciu au fost sesizați de S. Ana-Maria, de 15 ani, din localitate, despre faptul că la data de 8 februarie a.c., ora 18.00, în timp ce traversa strada N. Titulescu a fost accidentată ușor. În urma primelor verificări polițiștii au stabilit faptul că N. Andreea, în timp ce conducea un autoturism a lovit-o cu oglinda retrovizoare pe S. Ana Maria, care a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Tăiere ilegală de arbori

           La data de 8 februarie a.c., ora 10.00, polițiștii din Valea Sării l-au depistat pe B. Vasile, de 44 ani, din localitate, după ce a tăiat un număr de 5 arbori nemarcați specia fag din pădurea proprietate a lui B. Ion, iar materialul lemnos rezultat a fost transportat la locuința sa. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Deces cercetat de polițiști

    La data de 9 februarie a.c., ora 12.00, polițiștii din Poiana Cristei au fost sesizați despre faptul că I. Mugurel, de 38 ani, din municipiul Focșani, a decedat la reședința sa din localitate. În urma primelor verificări s-a stabilit faptul că acesta locuia singur și suferea de mai multe boli cronice. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?