Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: 12 medalii pentru judoka vrânceni la „Naţionalele“ de ne-waza


   Åžcoala de judo din Vrancea a confirmat din nou la una din cele mai importante competiții la nivel intern, Campionatul Național de ne-waza (luptă la sol), competiție care s-a desfășurat sâmbătă în sala de atletism din Bacău și care a reunit la start aproximativ 500 de sportivi. Åži de această dată, judoka vrânceni au fost la înălțime, iar 12 dintre au urcat pe podium.
   Liceul cu Program Sportiv Focșani a obținut nu mai puțin de 11 medalii și patru locuri V, iar Clubul Sportiv Unirea Focșani a luat un bronz și patru locuri IV. Judoka de la LPS Focșani sunt antrenați de Dumitru Zisu, Iulian Surlă, Stănică Grosu, Marinel Palade, iar cei de la CS Unirea Focșani sunt pregătiți de Adrian Moldoveanu, Silviu Rențea și George Balcan.
   În altă ordine de idei, la sfârșitul acestei luni, UMO SERV, alături de CS Unirea Focșani și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea vor organiza o nouă ediție a Memorialului „Aurel Cîmpeanu”, un pionier al judo-ului românesc, la care vor participa sportivi de la cele mai valoroase cluburi din România.

Medaliile sportivilor de la LPS Focșani:
Under 11: medalii de aur: Alexandru Dănilă (categ. 42kg), Gabriel Farcaș (categ. +42kg), Violeta Vlase (+40kg).
Under 13: medalie de aur: Mircea Tomescu (categ. 30kg). Medalii de bronz: Can Metin (categ. 38kg), Alexandru Solomon (categ. 46kg), Răzvan Burdușel (categ. 55kg), Felicia Papuc (categ. 29kg). Locul V: Andrei Meiroș (categ. +55kg).
Under 15: medalie de argint: Mihai Vrabie (categ. 46kg); medalii de bronz: Laris Borș (categ. 38kg), Alex Feraru (categ. 46kg). Locuri V: Alberto Moise (categ. 55kg), Giani Neagu (categ. +66kg) și Cristian Bostănică (categ. 66kg).

Rezultatele CS Unirea:
Under 11: medalie de bronz: Ionela Macovei (categ. 32kg); locul V: Ionuț Saveliev (categ. 27kg).
Under 13: locul V – Alexandru Mancu (categ. +55kg), Dănuț Oprea (categ. 38kg).
Under 15: locul V – Iuliana Cătănoiu (categ. 57kg).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?