Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Renault lansează noul Clio break


   Cei de la Renault continuă seria de lansări de la Salonul Auto Paris 2012 tot pe linia Clio, prezentând de această dată varianta break a popularului model francez. Liniile elegante ale lui Clio vor fi acum și la dispoziția familiștilor, după ce Renault a lansat versiunea break pentru popularul model.
   Cum era și normal, varianta break este mai lungă cu 201 mm, astfel că lungimea totală a mașinii a crescut până la 4.262 mm. Dimensiunile mărite se propagă la nivel de spațiu de depozitare, Clio break beneficiind acum de un portbagaj cu o capacitate de 430 litri. Fiind foarte preocupați de aspectul util al lui Clio Estate, inginerii de la Renault oferă posibilitatea ca nu doar scaunele din spate să fie pliate pentru a face loc unei încărcături voluminoase.
   Scaunul din dreapta poate fi la rândul său ajustat asemănător, pentru a extinde și mai mult spațiul de depozitare. Ca motorizări, break-ul va beneficia de aceleasși motoare cu care este echipat Clio hatchback și anume: un motor de 0,9 l în 3 cilindri ce dezvoltă 90 CP și un al doilea propulsor de 1,2 l de 118 CP, pe benzină.
   Modelul este așteptat să-și facă apariția în showroom-urile din Europa în prima parte a anului viitor, în funcție de piață. Clio Estate nu va fi disponibil pentru Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?