Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Pasaj pe sub E85, pentru elevii din Dumbrăveni


   Elevii care învață la Åžcoala din Dumbrăveni vor traversa drumul european E85 printr-un pasaj… subteran. Lucrările de amenajare a acestuia au fost finalizate, pasajul făcând legătura între unitatea de învățământ propriu-zisă și terenul de sport și sediul grădiniței.
   Primarul comunei Dumbrăveni,Valentin Tîlvăr, a precizat că, de acum înainte, elevii și prichindeii de grădiniță pot folosi subtraversarea fără nici un fel de probleme. Din cauza faptului că erau nevoiți să treacă foarte des drumul european, ei erau expuși unor pericole reale, putând fi accidentați de vreun șofer neatent. 
   Pasajul subteran are un canal de scurgere a apei pluviale și un trotuar pentru școlari, fiind accesibil doar în timpul orelor de curs, după care este înschis cu porți la ambele capete. „Cetățenii sunt mulțumiți de această realizare, deoarece nu mai duc grija copiilor și nu își mai pierd timpul venind cu aceștia dimineața și la terminarea cursurilor, să îi ia. Această amenajare a subtraversării E85 este o promisiune de-a mea din campania electorală și pe care am ținut să o realizez cât mai repede. Este bine făcută, constructorul este unul serios și mă bucur că acum elevii și școlarii sunt în siguranță prin folosirea acestei subtraversări. De fiecare dată când treceau dintr-o parte în alta, fie că mergeau la orele de educație fizică, fie că veneau la școală chiar și pe trecerea de pietoni, profesorii stăteau cu frica în sân. Acum lucrurile au intrat în normalitate”, a declarat Valentin Tîlvăr, primarul comunei Dumbrăveni. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?