Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GSMobile vrea titlul de campioană judeţeană


   Înființată în anul 2008 de managerul George Ciobanu și cu sprijinul lui Marian Covaci, echipa de minifotbal GSMobile este o prezență constantă în campionatul județean de minifotbal amator. Mobilizând mai mulți prieteni fotbaliști de-ai lui Covaci, rezultatul s-a văzut la prima participare într-o competiție de anvergură, Cupa Firmelor Vrâncene, unde echipa GSMobile s-a clasat pe locul doi.
   Palmaresul echipei până în prezent este următorul: locul doi în primul sezon la campionatul de minifotbal amator, apoi locul 4 în sezonul următor. „Obiectivul nostru principal este participarea în liga de minifotbal amator, încurajarea și susținerea sportului, acestea fiind determinate de dragostea și pasiunea care o avem pentru fotbal. Este adevărat că nimănui nui place să piardă și de aceea ne propunem în fiecare an să ne clasăm pe podium, dar totodată vrem să păstrăm spiritul competiției, acela de a face mișcare”, a spus managerul echipei, George Ciobanu, un mare iubitor al fotbalului și al sportului în gerenal.
   Echipa este sponsorizată de firma GSMobile 2001 SRL, înființată în anul 2001, cu activitate principală în telefonia mobilă și recent a demarat o acitivate nouă în transporturi internaționale de mărfuri.
   Lotul de jucători: portari – Burdujel Mihai, Lungu Ciprian; fundași – Trifan Adrian, Văsîi Florin, Ciubotaru Vasilică, Roman Vasile; mijlocași – Ganea Laurențiu, Petrișor George, Jugănaru Octavian, Munteanu Cristi, Huzuneanu Doru; atacanți – Covaci Marian, Pîslaru Sorin, Åžtefan Cotnăreanu, Lechea Dănuț.

Programul etapei a VI-a din campionatul de minifotbal amator:
astăzi:

ora 18.30  Vointa Pro Rent&Club Texas – 22 Grade,
ora 19.30  FC Pantzer – Roberbian,
ora 20.30  Ripensia Odobești – Flux&Promostore,
ora 21.30  Dedeman – FC Sanorom Bolotești.
Duminică, 23 septembrie:
ora 17.00  Green Team&Teomax – Ratcom&Leprim,
ora 18.00  Dr.GSM&Global Proiect – Amicii,
ora 19.00  GS Mobile – Ichi.
Luni 24, septembrie:
ora 19.00 Lazăr&GSR Construct Suraia – Voința DEEP SERV,
ora 20.00  Elvi Trans – Fabrica de Imagine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?