Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Şofer leșinat la volan, mașina s-a oprit într-un podeț


   Un bărbat din comuna Străoane a suferit răni ușoare, după ce i s-a făcut rău în timp ce era la volan și a intrat cu mașina într-un podeț. Accidentul s-a produs marți după-amiază, pe DN 2 L, pe raza localității Varnița, din comuna Răcoasa.
   Potrivit informațiilor primite de la polițiști, Dumitru V., în vârstă de 61 de ani, s-a urcat în autoturismul Dacia și a plecat la drum. Pe raza localității Varnița, acestuia i s-a făcut rău și a leșinat la volan. El nu a mai putut controla mașina, astfel încât autoturismul a ajuns pe contrasens și s-a oprit într-un podeț. Oamenii care au văzut ceea ce s-a întâmplat au sunat la 112. La fața locului au ajuns cadrele medicale, care i-au acordat bărbatului îngrijiri. Medicii spun că el a suferit răni ușoare în urma coliziunii cu podețul.
   Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. De asemenea, se vor face verificări și cu privire la afecțiunile de care suferă bărbatul, urmând a se stabili dacă mai poate conduce autoturisme sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?