Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO: Focşăneni suspectaţi de contrabandă cu ţigări


 

Două persoane din Vrancea sunt suspectate că fac parte dintr-o grupare care a avut, până ieri, ca principală activitate procurarea, depo-zitarea, distribuirea și comercializarea produselor din tutun. Activitățile infracționale erau desfășurate pe raza județelor Brăila, Galați și Vrancea.
Ieri dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila și procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Brăila, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, IPJ Brăila și jandarmii brăileni, be-neficiind de suportul operativ al Direcției de Operațiuni Speciale – IGPR și DGIPI, au efectuat 53 de percheziții domiciliare în Brăila și Galați și alte două în municipiul Focșani.
Potrivit anchetatorilor, în cele două locații din Focșani nu ar fi fost găsite țigări, ci obiecte pirotehnice. Vrâncenii sunt doar suspecți în acest dosar, ei nefiind reținuți. De asemenea, nu au primit nici interdicție de a părăsi localitatea.
Anchetatorii spun că în urma celor 55 de percheziții, 65 de persoane au fost conduse la sediul poliției Brăila pentru cercetări. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?