Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Mașina unui consilier local, blocată în parcarea de la Piața Moldovei


   Consilierul local PP-DD Aurel Bâcu a stat pe lângă mașină aproape 45 de minute, pentru că un alt coleg de trafic i-a blocat autoturismul. Incidentul s-a petrecut, ieri în jurul prânzului, în parcarea cu plată, din zona Piața Moldova. „Am parcat mașina regulamentar și la nici 5 minute a venit cineva, și-a parcat mașina neregulamentar și m-a blocat atât pe mine cât și pe alte două mașini. Am stat aproape 45 de minute și am așteptat, timp în care i-am sunat pe cei de de la Ridicări și a venit și Poliția Locală. Ar fi trebuit să îi dea măcar o amendă ca să îl învețe minte, pentru că după ce m-a blocat atâta timp, a venit cu o mare nonșalanță și a spus că a avut un pic de treabă”, ne-a declarat Aurel Bâcu.
   Supărat că a așteptat atâta timp, consilierul s-a proptit în dreptul portierei celui care îi blocase mașina, ca să fie sigur că este amendat de Poliția Locală. „A fost o problemă legată de parcare și a ajuns un echipaj la fața locului. Un conducător auto a blocat două autoturisme, printre care și pe cel al domnului Bâcu. Persoana care și-a parcat mașina neregulamentar a fost sancționată contravențional cu suma de 140 de lei, având posibilitatea să achite jumătate în 48 de ore. Astfel de situații sunt frecvente în Piața Moldovei deoarece numărul persoanelor care ajung aici cu autoturismele este destul de mare”, a explicat Nelu Ioniță, șeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Focșani.
   Incidentul la care a fost protagonist l-a inspirat pe consilierul local, care acum vrea să propună un proiect în ședința de Consiliu Local, prin care să se înființeze un sistem de barieră cu plată pentru cei care vor să vină la piață. „Dacă ați fost la Piața Obor din București, știți că acolo tot la fel, este un sistem cu barieră. Cine plătește intră, cine nu, nu” , spune Aurel Bâcu. Acesta nu s-a gândit însă și la ce soluție vor găsi ca să ajungă acasă cu mașina, cei care locuiesc în zonă, spre exemplu, pe strada Mare a Unirii. Nici la cei care vor să ajungă pe strada Ana Ipătescu, stradă cu sens unic al cărei acces se face din aceeași stradă Mare a Unirii. „Aceasta este o discuție pe care urmează să o facem, chiar și cu reprezentații dumneavoastră, ai mass media”, a completat consilierul local.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?