Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Ponta, despre recompensele de la Fisc: Voinea să se gândească înainte de a veni cu un proiect


   Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că a vorbit cu secretarul de stat în Ministerul Finanțelor, Liviu Voinea, solicitându-i să se gândească de multe ori înainte de a veni cu un proiect de genul celui avansat, privind recompensarea informațiilor date la Fisc. „Am vorbit cu domnul secretar de stat Liviu Voinea și l-am rugat – acuma că deja devine persoană politică, fiind secretar de stat – să se gândească de multe ori înainte de a veni cu un proiect”, a spus Ponta.
   El a arătat că lucrurile trebuie făcute în sens european și că tot ceea ce excede cadrul european în domeniul fiscal reprezintă idei sau propuneri care nu vor fi puse în practică dacă toată lumea spune că nu sunt bune. „Haideți să lăsăm lucrurile (…) și să le facem în sens european. Åži tot ceea ce la nivel european, în domeniul fiscalității, s-a dovedit ca fiind de succes, încercăm să aplicăm. Restul sunt idei, sunt propuneri, unele bune, unele mai puțin bune, dar e bine că le discutăm, că uite, dacă toată lumea zice că nu-s bune, nu le punem în practică”, a spus Ponta.
   Românii care vor transmite Fiscului informații privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilități, așa cum se întâmplă și în alte state, a declarat, vineri, secretarul de stat în MFP Liviu Voinea, care va studia legislația „denunțătorului” din Suedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?