Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

CS Progresul Focşani, la primul oficial din Liga I la futsal


    Echipa de futsal Progresul Focșani debutează Liga I la futsal. Reprezentanta Vrancei, CS Progresul Focșani va evolua în deplasare împotriva formației Inter Teliu Brașov, meci programat mâine, de la ora 16.00, în sala de sport din comuna Zăbala (Covasna). „Suntem gata de startul campionatului. Vrem să pășim cu dreptul și să obținem prima victorie. Va fi un sezon foarte greu, dar nu disperăm și ne propunem să prindem două finale, în campionat și în Cupă”, ne-a declarat antrenorul Petrache Gurguiatu, care va sta pe banca tehnică alături de Orlando Åžerbănică.
   Partida va fi arbitrată de Bogdan Sorescu și Ilie Åžandru (ambii din Pitești), iar observator federal este bucureșteanul Florea Frusin.  Pentru confruntarea cu Inter Teliu, antrenorii de la Progresul nu se pot baza pe Sărăru și Curteanu, jucători care au plecat de la echipă. În schimb, lotul a fost completat cu mai mulți jucători de la echipa de fotbal CSM Focșani. Printre aceștia se află Bucătaru, Mîndrescu, Stanciu, Suvac, Dumitriu și Ad. Toma.

Programul primei etape:
CSMS Iași – ACS Odorheiul Secuiesc,
City’us Tg. Mureș – Clujana Cluj Napoca,
Spicom Sf. Gheorghe – Dava Deva.
Partida KSE Tg. Secuiesc – United Galați s-a disputat aseară, după închiderea ediției noastre. ACS Smart Ionescu București are etapă liberă. Primele opt clasate vor evolua în play-off, iar ultimele trei echipe vor retrograda în eșalonul secund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?