Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Filme la Balada şi la Odobeşti


   Cinefilii sunt invitați și în acest sfârșit de săptămână la film. Sâmbătă și duminică, la cinema Balada din Focșani, sunt programate, ca de obicei, trei filme, pentru toate vârstele.
   La ora 15.00, cei mici pot vedea filmul pentru copii „Inimă de cerneală „. Creat după cartea de succes a scriitoarei Cornelia Funke, filmul este o aventură fantastică ce-i poartă pe un tată și o fiică într-un periplu prin lumi imaginare sau reale. Mortimer „Mo” Folchart (Brendan Fraser) și fetița sa de 12 ani, Meggie (Eliza Hope Bennett), împărtășesc aceeași pasiune pentru lectură. Ei mai au în comun și darul extraordinar de a aduce la viață personaje din cărțile pe care le citesc cu voce tare.
   De la ora 17.00 este programat filmul „Bărbați în negru III”, gen acțiune comedie, SF. Rolurile principale sunt interpretate de Will Smith, Tommy Lee Jones și Emma Thompson. Agenții J (Will Smith) și K (Tommy Lee Jones) revin… în timp. J a văzut o mulțime de lucruri inexplicabile în cei 15 ani petrecuți împreună cu oamenii în negru, dar nimic, nici măcar extratereștrii, nu l-au lăsat mai perplex decât partenerul lui teribil de sucit și morocănos. Dar atunci când viața lui K și soarta planetei sunt puse la grea încercare, Agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile.
   De la ora 19.00 puteți vedea comedia „Extra pază în cartier”, cu Evan (Ben Stiller), bărbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distracții, Franklin (Jonah Hill), cel dur și imprevizibil și Jamarcus (Richard Ayoade), proaspătul divorțat în căutarea iubirii. Prețul unui bilet la Balada este 5 lei. 
Film va fi duminică și la Casa de Cultură din Odobești. De la orele 11.00 și 13.00 va rula filmul pentru copii „Inimă de cerneală”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?