Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Amânare în dosarul electricianului judecat pentru luare de mită


   Dosarul în care electricianul Ion Talabă este judecat pentru luare de mită, în apel la Curtea de Apel Galați, a debutat cu o amânare. Instanța a acordat termen de judecată pentru 2 octombrie, la cererea procurorului, pentru a lua la cunoștință de motivele de apel depuse de Talabă. 
   Reamintim că electricianul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, după ce un cetățean din Suraia i-a făcut plângere pentru că i-ar fi solicitat bani ca să îi modifice index-ul de la contorul electric. În timpul procesului, la Tribunalul Vrancea, Ion Talabă a spus că nu se face vinovat de comiterea infracțiunii de luare de mită. El a susținut că banii pe care îi dăduse partea vătămată erau pentru activarea unui punct electric și nicidecum pentru a modifica un index al unui contor electric montat în casa unei bătrâne.
   Electricianul a fost acuzat de procurorii vrânceni că în luna octombrie 2011 ar fi promis unei pensionare că va modifica indexul contra unei sume. Contorul înregistrase într-o lună un plus de zece mii de kilowați. Fiul bătrânei a anunțat organele competente și a fost organizat un flagrant, în urma căruia Ion a fost prins în timp ce primea banii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?