Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Şoferiţă cu alcool în sânge


   O tânără de 23 de ani, din Vînători, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistată de polițiști conducând deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit rechizitoriului prin care Oana Mihaela I. a fost trimisă în judecată, la data de 12 martie tânăra a fost oprită în trafic de polițiști, pe strada Åžtefan cel Mare din Focșani. În urma testării, a rezultat că aceasta avea o alcoolemie de 1,60 grame la mie alcool pur în sânge.
   În același dosar mai este cercetat și cel care i-a încredințat autoturimsul, deși știa că fata băuse. Este vorba de Georgian Dumitru P., de 25 de ani, din Negrilești, județul Galați.
   Pentru infracțiuni similare, va ajunge în fața instanței de judecată și Marian V., de 35 de ani, din Odobești. Acesta a fost depistat în trafic de polițiști, la data de 28 mai, în localitatea de domiciliu. Potrivit rechizitoriului prin care Marian a fost trimis în judecată, șoferul emana halenă alcoolică și a fost testat de polițiști în vederea stabilirii alcoolemiei. După recoltarea probelor biologice, s-a constatat că alcoolemia era de 2 grame la mie alcool pur în sânge. În fața anchetatorilor, șoferul a recunoscut fapta și a declarat că înainte cu o seară, a consumat două pahare cu bere și un litru de vin. A plecat a doua zi să își cumpere țigări, dar a fost oprit în trafic de polițiști. 
   Ambele dosare vor fi soluționate de magistrații Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?