Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Tătici bătăuşi, în faţa instanţei


   Doi tătici s-au enervat la culme atunci când odraslele lor au fost jignite de cei de-o vârstă cu ei, și i-au luat la bătaie pe părinții acestora. Prin urmare, s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracțiunii de lovire. Unul dintre tăticii care vor fi judecați, și-a abordat victima pe stradă, iar celălalt a intrat după ea în curte. Cele două dosare au fost înregistrate pe rolul Judecătoriei Focșani, zilele trecute, acestea fiind venite de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani.
   Într-unul dintre dosare, în fața judecătorului va răspunde Ionuț F., de 33 de ani, din Vulturu. Acesta este acuzat că la data de 28 aprilie, în urma unui conflict spontan, a împins o femeie, aceasta din urmă căzând și lovindu-se la genunchi. Femeia și-a scos certificat medico-legal, prin care a demonstrat că a avut nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru a se reface. În fața anchetatorilor, Ionuț F. a recunsocut fapta și a declarat că a reacționat violent întrucât copiii săi au fost jigniți. Partea vătămată are pretenția ca învinuitul să-i plătească 4.000 de lei, cu titlu de daune.
   Un alt dosar, pe care îl vor avea de soluționat judecătorii focșăneni, este cel al lui Marcel P., de 47 de ani, din Suraia. Pe 2 mai, copiii învinuitului și cei ai părții vătămate s-au jucat împreună. Fiul învinuitului ar fi lovit pe copiii cu care se juca, iar partea vătămată și-a făcut reproșuri tatălui agresorului. Potrivit rechizitoriului, omul s-ar fi enervat, a pătruns în curtea părții vătămate și ar fi lovit-o cu pumnii și cu o furcă în cap. Victima a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Marcel a recunoscut ceea ce a făcut.
Ambele dosare au fost înregistrate pe rolul Jusdecătoariei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?