Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Un şofer cu maşina în şanţ, altul în podeţ


   Un șofer, care a ajuns cu mașina în șanț din propria vină, a refuzat să se lase testat de către polițiști. Evenimentul rutier s-a produs vineri, în jurul orelor 13.30, pe DJ 204E, în orașul Mărășești.
La volanul autoturismului marca Dacia 1310, care a pătruns pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă, se afla Costică D., de 66 de ani. Mașina acestuia a fost avariată. La fața locului au sosit polițiștii dar șoferul a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Oamenii legii vor continua cercetările în cadrul unui dosar penal pe numele acestuia.
   Sâmbătă, în jurul orei 00.26, un italian a ajuns cu mașina într-un podeț de pe marginea drumului european, la Garoafa. Este vorba despre Antonio G., de 50 de ani, care conducea autoturimsul marca Rover. Din cauza oboselii, acesta a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț din beton. În urma impactului, șoferul și un pasager, Aurora Violeta I., de 37 de ani, din Tecuci, județul Galați, au fost răniți ușor. Polițiștii vor continua cercetările în cadrul unui dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?