Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Şoferi băuţi, depistaţi de poliţişti la volan


   Doi șoferi, care au urcat la volan deși consumaseră băuturi alcoolice, au fost depistați în trafic de polițiștii rutieri. Vinerea trecută, oamenii legii l-au oprit în trafic pe Adrian B., de 26 de ani, din comuna Suraia. În urma verificărilor, s-a constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,44 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii cercetează în continuare bărbatul, căruia i-au întocmit dosar penal.
   Aurel C., de 49 de ani, a dat nas în nas cu polițiștii pe 1 septembrie. În jurul orelor 11.15, acesta a fost depistat pe strada Mărășești, din Focșani, în timp ce conducea o autoutilitară, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta avea în aerul expirat o alcoolemie de 0,47 miligrame /litru. Cercetările continuă, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.
   Duminică dimineață, în jurul orei 04.50, pe Bulevardul Brăilei din Focșani, polițiștii l-au depistat pe Cristea I., de 62 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Opel, având o alcoolemie de 0,68 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Ca și ceilalți doi șoferi, Cristea s-a ales cu dosar penal de cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?