Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Inspectorii şcolari, chemaţi la consfătuiri


   Inspectorii școlari vrânceni și colegii lor din întreaga țară sunt așteptați să participe la Consfătuirile Naționale pe discipline de studiu, ce se vor desfășura, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, până pe 30 septembrie. În cadrul acestor întâlniri, inspectorii vor face o analiză, în amănunt, a activităților din anul școlar precedent, pe discipline școlare și compartimente, la nivelul fiecărui județ.
De asemenea, vor discuta aspecte legate de cunoașterea și aplicarea legislației privind învățământul preuniversitar în desfășurarea procesului educațional pentru anul școlar 2012 – 2013, dar și despre principalele priorități ale inspectorilor pentru îmbunătățirea actului educațional. Inspectorii pot face propuneri pentru îmbunătățirea rezultatelor elevilor, dar totodată vor putea întocmi și planuri manageriale.
Prima consfătuire cu inspectorii de specialitate, cea pentru învățământ primar, a debutat ieri, la Sinaia. Consfătuirile continuă astăzi cu cele la geografie, arte, religie, istorie, alternative educaționale și învățământ particular.
   Consfătuirile de la nivel național vor fi urmate de consfătuiri organizate la nivel județean, cu profesorii, pentru aducerea la cunoștință a noilor informații transmise de la nivel central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?