Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică


SÂMBĂTĂ

Vremea va fi predominant frumoasă și va deveni caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în regiunile vestice și nordice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-vest și la munte, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Temperaturile maxime se vor încadra de la 23…25 de grade pe litoral, până la 34…35 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între 11 și 21 de grade, mai scăzute în depresiuni, până la 6…7 grade.
LA BUCUREÅžTI
Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.
LA MARE
Vremea va fi frumoasă și relativ normală termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 16 și 18 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 21 și 23 de grade.
LA MUNTE
Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil în masivele din vestul țării și senin în rest. Vântul va avea intensificări temporare îndeosebi în  Munții Banatului. Temperatura aerului va continua să crească ușor, valorile termice urmând a se situa ușor peste mediile climatologice.

DUMINICÄ‚

ÎN Å¢ARÄ‚
Vremea va fi frumoasă, iar în vestul țării și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra de la 23…24 grade pe litoral, până la 33…34 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între 11 și 21 de grade, cu valori mai scăzute în depresiuni, până la 6…7 grade.
LA MARE
Vremea va fi predominant frumoasă și normală termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 16 și 18 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade.
LA MUNTE
Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate îndeosebi în Munții Banatului. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative față de intervalul precedent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?