Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Ce le propune Brad Pitt invitaţilor la nunta lui cu Angelina Jolie


   Invitații la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt vor putea să deguste vinul produs de actorul american la reședința pe care cuplul o deține în Franța și unde ar urma să aibă loc și căsătoria celor două staruri. Brad Pitt este cel care se ocupă de pregătirile pentru căsătoria sa cu Angelina Jolie, evenimentul urmând să aibă loc în sudul Franței, la Chateau Miraval, spectaculoasa reședință a cuplului hollywoodian.
   Brad Pitt a ales deja vinul care va fi servit la nuntă, iar invitații la petrecere vor avea astfel posibilitatea să deguste și propriul vin al cuplului, denumit Pink Floyd, care este produs din struguri de pe proprietatea celor doi actori. „Invitații nu vor fi dezamăgiți de gustul acestui vin”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun. Aceeași sursă a mai spus că Brad Pitt a avut mereu o pasiune pentru vin și a urmat un curs în în acest domeniu, în prima parte a acestui an. În timp ce de cea mai mare parte a pregătirilor de nuntă se ocupă Brad Pitt, Angelina se ocupă de lista de invitați.
   Astfel, Angelina a decis să își invite foștii soți, actorii Jonny Lee Miller și Billy Bob Thornton, la nunta sa, a cărei dată nu a fost încă anunțată. Pentru nunta lor, Angelina Jolie și Brad Pitt au comandat două verighete în valoare de 500.000 de lire sterline fiecare (780.000 de dolari) de la bijutierul Robert Procop. Cei doi actori, botezați de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de șapte ani și au șase copii.
   Brad Pitt a divorțat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie. La rândul ei, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Jonny Lee Miller între anii 1996 și 1999 și cu Billy Bob Thornton între anii 2000 și 2003.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?