Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Andrea Bocelli va concerta în premieră în România pe 10 mai 2013


   Celebrul cântăreț Andrea Bocelli va cânta pentru prima oară în România pe 10 mai 2013, în Piața Constituției din București, informează Project Events. Românii vor avea astfel ocazia să asculte melodii precum „Time To Say Goodbye”, „Con te Partiro”, „Vivo Per Lei”, „Besame Mucho” sau „Nessun Dorma” în interpretarea celui supranumit de marii critici ai lumii drept „Legenda noului mileniu”.
   Andrea Bocelli s-a născut pe 22 septembrie 1958 în Lajatico, într-o familie de fermieri. La vârsta de șase ani începe să ia lecții de pian, flaut și saxofon. Născut cu glaucom grav, artistul orbește total la doar 12 ani, în urma unui accident din timpul unui meci de fotbal. La scurt timp după accident câștigă prima sa competiție muzicală, „Margherita d’Oro in Viareggio”, cu melodia „O sole mio”.
   Cariera sa își are debutul la Festivalul San Remo, în 1994, la secțiunea „Nou-veniți”, unde câștigă cu melodia „Calmo della Sera”. Imediat după festival, Bocelli lansează primul său album de debut, ce poartă numele melodiei câștigătoare. Recunoașterea internațională vine în 1996, odată cu lansarea melodiei „Con te Partiro”, care ulterior va fi rescrisă pentru a fi cântată în duet cu Sarah Brightman și redenumită „Time to Say Goodbye”, melodie ascultată în toate colțurile lumii.
   Albumul intitulat „Romanza” a depășit toate recordurile de vânzări. În 1997 Bocelli își face debutul și în operă, interpretând cu succes părți din „Madame Butterfly” și „Tosca”. Deși iubește muzica, inițial, Andrea Bocelli s-a pregătit pentru o carieră de avocat. El a obținut titlul de doctor în avocatură și chiar a lucrat o perioadă ca avocat la Curtea de justiție din Pisa.
   Biletele pentru concertul Andrea Bocelli s-au pus în vânzare. Tichetele vor fi disponibile la șase categorii de prețuri cu loc și o categorie de preț pentru bilete în picioare. Acestea vor putea fi achiziționate la prețurile de 1.400 lei – Zona VIP, 900 lei – Categoria I, 750 lei – Categoria II, 550 lei – Categoria III, 350 lei – Categoria IV, 250 lei – Categoria V și 150 lei pentru zona în picioare (fără loc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?