Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Probele de competenţe la Bac s-au încheiat


   Toți cei 260 de candidați prezenți din totalul celor 312 înscriși, care au participat la proba de evaluare a competențelor de comunicare într-o limbă străină, au reușit să promoveze. De asemenea, 44 dintre cei 243 candidați înscriși pentru proba  de evaluare a competențelor digitale, au fost declarați absenți. Astăzi urmează să mai fie evaluați la competențe digitale alți 41 de candidați și vor fi centralizate și făcute publice calificativele obținute.  Cu această probă se încheie secțiunea orală a examenului de Bacalaureat, sesiunea august – septembrie.
   Sâmbătă, la ora 10.00, este programată, la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, o ședință pentru numirea președinților de comisie și a supraveghetorilor la clasele unde se vor susține probele scrise din cadrul examenului.
   Luni, elevii vor susține proba scrisă la limba și literatura română, urmând ca pe 29 august să se desfășoare proba obligatorie a profilului și specializării. Ultima probă, cea la alegere, se va desfășura vineri, 31 august. Candidații care nu vor reuși să promoveze examenul nici în această sesiune sunt nevoiți să se mai pregătească încă un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?