Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Directorii de la Protecția Consumatorilor, șefi prin rotație


   Cei doi comisari de la conducerea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Vrancea ocupă funcția de comisar șef, prin rotație. Până acum s-au rotit de trei ori la conducerea instituției și telenovela se pare că va continua.
   Acum două săptămâni, Mirela Bîznă, cea care deține funcția de comisar șef al CJPC, a fost plecată în concediu. În locul ei a fost numit cu delegație la conducerea instituției comisarul șef adjunct Dumitru Dilă. Săptămâna trecută, acesta a plecat în concediu și s-a întors pe scaunul de șef Mirela Bîznă. De ieri, Dumitru Dilă este din nou director pentru că Mirela Bîznă și-a amintit că mai are câteva zile de concediu de anul trecut, la care nu ar vrea să renunțe. Ieri, aceasta a plecat în concediu tocmai în ziua în care s-a întors Dumitru Dilă din vacanță. „Eu am un ordin al Autorității Naționale de Control care mă numește director cu delegație la conducerea acestei instituții”, a precizat Dumitru Dilă. 
   Cei doi duc un război interminabil pentru ocuparea funcției de director. În luna iulie au fost demiși și repuși pe funcție în interval de o săptămână și nu s-au oprit să își reproșeze unul altuia diferite abuzuri. Mirela Bîznă l-a acuzat că și-a folosit mașina instituției în interes personal pentru a se deplasa la vila sa din localitatea Vulcăneasa. În sprijinul afirmațiilor sale aceasta a prezentat într-o conferință de presă un material video. În replică, Dumitru Dilă a spus că și-a folosit mașina personală în interesul instituției în nenumărate rânduri.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?