Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Târgul de Film Golden Carpathian, între 23 şi 26 august, în Capitală


   Cea de-a doua ediție a Târgului de Film Golden Carpathian va avea loc între 23 și 26 august, la Cinema Patria din București. În cadrul târgului românesc de film are loc un concurs în care 16 proiecte cinematografice din 20 țări vor fi prezentate caselor de producție participante. Proiectul cinematografic cu cele mai mari șanse de succes, desemnat în urma evaluării efectuate de un juriu format din reprezentanți de marcă ai cinematografiei, va primi un premiu de 10.000 euro.
   Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului vor fi proiectate opt filme din Palestina, Croația, Tunisia, Ucraina și SUA. Juriul celei de-a doua ediții a Târgului de Film Golden Carpathian este format din reprezentanți ai cinematografiei din Ungaria, Albania și Azerbaidjan.
   Dintre cele 16 proiecte care intră în competiție, patru sunt din Serbia și câte unul din Bosnia-Herțegovina, Anglia, Croația, Olanda, Polonia, Turcia, Ungaria, Republica Cehă, Iordania, Ucraina, Tunisia și Palestina.
   Alături de participanții la competiția de proiecte cinematografice, vor participa expozanți și cumpărători din lumea filmului, dar și reprezentanți ai presei internaționale, remarcabilă fiind prezența jurnaliștilor de la faimoasa revistă Variety.
   Prima ediție Golden Carpathian s-a desfășurat anul trecut, la Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?