Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tineri găsiţi spânzuraţi, unul în casă, celălalt într-un copac


   Polițiștii cercetează împrejurările în care două persoane au decedat, acestea fiind găsite spânzurate. Una din ele a fost găsită atâtnând în ștreang în propria locuință, iar cealalaltă într-un copac de la marginea căii ferate.
   Duminică, pe la orele prânzului, polițiștii adjudeni au fost sesizați despre faptul că Iulian C., de 36 ani, din municipiul Adjud, este spânzurat într-o cameră din locuința sa. În urma primelor investigații efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul se afla sub influenta băuturilor alcoolice când s-a produs evenimentul, el fiind cunoscut cu afecțiuni psihice.
   În aceeși zi, la ora 15.43, în zona căii ferate din apropiere de Halta CFR Adjudu Vechi, a fost găsită o altă persoană, care era spânzurată într-un copac. La fata locului s-a deplasat echipa operativă, ocazie cu care a fost identificat cadavrul, în persoana lui Mihai D., de 31 de ani, din localitatea Hîrlău, județul Iași. Din primele verificări efectuate polițiștii, s-a stabilit că bărbatul a mai avut tentative de suicid.
   Ambele cadavre au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?