Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Căruţaşul accidentat mortal la Răcoasa a fost identificat


   Un pensionar de 73 de ani din Răcoasa și-a pierdut viața, joi seara, în urma unui eveniment rutier care s-a produs pe DN 2L între localitățile Răcoasa și Cîmpuri. Accidentul a avut loc în jurul orelor 21.00. Din primele cercetări a rezultat faptul că Theodor B., de 64 de ani, din comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, se afla la volanul unui autoturism marca Kia, a intrat în depășirea unui autoturism care circula în fața sa, moment în care a acroșat atelajul hipo, condus de Neculai M., de 73 de ani, din localitatea Răcoasa. Acesta plecase cu căruța pe țarină cu circa o oră mai devreme, cel mai probabil pentru a verifica loturile pe care avea culturi.
   Polițiștii susțin varianta conform căreia căruța ar fi pătruns direct din câmp pe partea carosabilă, cu intenția de a traversa drumul național. Impactul a fost violent, căruțașul și calul său fiind azvârliți de cealaltă parte a drumului. Chiar dacă la fața locului a venit o ambulanță, pentru bătrânul de 73 de ani nu s-a mai putut face nimic, impactul fiindu-i fatal.
   Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. În ultima săptămână, au avut loc pe drumurile din județ patru accidente în urma cărora patru persoane și-au pierdut viața.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?