Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO! Un MORT și CINCI răniți, într-un accident pe DN2, zona Urechești! Trafic blocat total!

UPDATE!  Comunicat IPJ Vrancea: „În urma accidentului rutier au rezultat 6 victime. Din nefericire, a fost declarat decesul unuia dintre conducătorii auto. Alte cinci persoane au fost preluate de ambulanțe.”   

Un nou accident rutier s-a produs în această seară pe DN2 E85, în zona Urechești, la doar 30 de minute după un alt accident, care se produsese în zona Garoafa.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat la ora 19.45 că „pe DN 2, localitatea Urechești, județul Vrancea, s-a produs o coliziune frontală în care au fost implicate 2 autoturisme. Din primele informații 5 persoane sunt încarcerate, la fața locului fiind solicitate echipaje de pompieri, pentru descarcerarea acestora. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.”

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a anunțat: „Polițiștii Serviciului Rutier intervin la un accident rutier sesizat prin apel 112 .
Conform primelor date, pe DN2 E85 Urechești a avut loc o coliziune frontală între 2 autoturisme .

5 persoane au suferit leziuni, uneia dintre acestea i se aplică manevre de resuscitare (N.R. mai multe detalii AICI!). Traficul este blocat total.”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea: 

„Eveniment rutier produs pe DN 2 E85 între localitățile Golești și Urechești, intervin 4 echipaje cu modul SMURD, 1 autospecială de intervenție și 1 ATPVM (autospecială de transport personal și victime multiple) din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și 5 ambulanțe SAJ.”

UPDATE ora 20.45, IPJ Vrancea: „Traficul s-a reluat pe ambele sensuri.”

Foto IPJ Vrancea:

Foto ISU Vrancea:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?