Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Un bărbat de 38 de ani a murit, iar trei minori și doi adulți au fost răniți, în accidentul produs duminică seară pe DN2 E85

Un grav accident de circulație, soldat cu șase victime, s-a produs duminică seară pe DN2 E 85, între localitățile vrâncene Urechești și Golești (mai multe detalii AICI!).

Un bărbat de 38 de ani a murit și cinci persoane, printre care trei minori, au fost rănite, potrivit unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea:

„La ora 19.35, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E85, între localitățile Urechești și Golești. La solicitare au fost alocate 4 echipaje SAJ tip B 2, un echipaj SAJ tip B1 și un echipaj de primul ajutor SMURD. La accident s-au identificat 6 victime. Pentru o victimă de sex masculin, în vârstă de 38 ani, fără semne vitale, a fost constatat decesul de către medicul echipajului medical B1. Trei victime conștiente de sex feminin, cu vârste de 10 ani, 35 ani și 37 ani, cu traumatisme produse prin accident rutier, au fost transportate la UPU Focșani. Doi minori, conștienți, în vârstă de 16 ani, unul cu traumatism cranian, iar celălalt, cu traumatism toracic, au fost transportați după evaluare și stabilizare la UPU Focșani.”

sursă foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?