Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

PROGNOZA METEO


MIERCURI
   Vremea se va menține răcoroasă dimineața. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul, centrul și nord-estul țării unde mai ales în cursul zilei, pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, informează Administrația Națională de Meteorologie.
   Temperaturile maxime se vor situa între 19 grade în Maramureș și estul Transilvaniei și 31 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, mai scăzute în depresiuni.
La București , vremea va fi frumoasă și se va menține răcoroasă dimineața. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

JOI
   În țară, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Vor fi unele înnorări în nordul și estul țării, precum și la munte, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și posibil descărcări electrice, dar în restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin.
   Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 22 și 32 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade, mai scăzute în depresiuni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?