Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Echipa de rugby a Focşaniului se întăreşte cu buzoieni


   După două luni de pauză competițională, Divizia Națională de Rugby Under 19 revine în actualitate. Formația Liceului cu Program Sportiv Focșani pornește în noul sezon cu un obiectiv clar: obținerea unei medalii la turneul final. Gruparea antrenată de Viorel Ion și Romeo Păun a pierdut câțiva jucători de bază care au evoluat în sezonul trecut, dar conducerea clubului de pe Milcov și-a luat măsuri pentru a-și atinge obiectivul și a transferat mai mulți jucători valoroși.
   Zilele trecute, tehnicenii grupării de pe Milcov a perfectat transferurile mai multor jucători de la Buzău. Sâmbătă, 16 septembrie, pentru rugbiștii Liceului cu Program Sportiv Focșani este programat primul test important al noii ediții de campionat, iar programul va fi stabilit în perioada următoare de Federația Română de Rugby.
   „Am făcut aceste transferuri deoarece avem ca obiectiv calificarea la turneul final al Diviziei Naționale. Cu seriozitate și muncă din partea jucătorilor putem să ne îndeplinim ceea ce ne-am propus. Va fi foarte greu deoarece vom avea adversari redutabili, ca Gura Humorului, Baia Mare, Timișoara, Constanța”, ne-a declarat antrenorul emerit Viorel Ion, de la Liceul cu Program Sportiv Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?