Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Locuinţe ANL pentru tineri


   Cinci tineri focșăneni sunt norocoșii care se vor muta, în perioada următoare, într-una dintre locuințele ANL din municipiu. Consilierii locali vor discuta astăzi, un proiect de hotărâre privind aprobarea listei nominale cu persoanele cărora li se repartizează locuințe pentru tineri destinate închirierii.
   Printre aceștia figurează și Iulia Mirela Åžerban, consilier de afaceri europene la Instituția Prefectului Vrancea. Ceilalți beneficiari sunt: Nelu Chipăilă, Aurelian Zaharia, Nicoleta Popa și Dorin Ionel David. Aceștia au primit  garsoniere sau apartament cu două camere pe Str. Bradului, Str. Democrației ori Str. Ulmului. „În cursul lunilor iunie-iulie au devenit libere din punct de vedere juridic ca urmare a cererilor de reziliere depuse de chiriași, un număr de cinci unități locative, situate în Cartierul Tineretului – Sud și Cartierul Brăilei. Conform prevederilor legale, aceste locuințe pot fi repartizate următorilor solicitanți din lista de priorități aprobată pentru anul 2012”, se arată în raportul care însoțește proiectul de hotărâre.
   Tot astăzi, vor primi două locuințe cu chirie din fondul locativ de stat Laurențiu George Stan și Elena Stoian, pe Str. Aleea Căminului din cartierul Bahne, în blocul G2.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?