Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Cinci profesori, respinşi la Titularizare


   Profesorii vrânceni care au urmat cursurile unor facultăți cu specializări neacreditate, nu vor putea participa la examenul de Titularizare, programat să se desfășoare în data de 2 august. Potrivit oficialilor din cadrul Inspectoratului Åžcolar Județean, cinci persoane se află într-o astfel de situație, iar pentru acestea nu există nicio soluție pentru a putea lua parte la examenul de Titularizare.
   Dosarele lor nu au fost validate de membrii comisiei specializate din cadrul Ministerului Educației. Doi dintre aspiranții la fotoliul de profesor titular care nu pot susține examenul au specializarea muzică, un altul are specializarea matematică, iar un alt candidat respins voia să obțină o catedră de limbă străină. De asemenea, un alt profesor aspira la un post de titular la disciplina Limba și Literatura Română. Dosarele celor cinci profesori au pri-mit aviz nefavorabil pentru participarea la concursul de Titularizare.
   De altfel, nici la concursul de definitivat, care tocmai s-a încheiat, nu au fost primiți profesorii aflați în această situație. Este vorba de un singur profesor vrâncean care nu a fost primit la Definitivat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?