Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Au dat de greu în dealurile şi munţii Bucovinei


   Echipa de fotbal Young Stars Panciu a intrat în a doua parte a stagiului de pregătire pe care îl desfășoară la Gura Humorului. „Suntem în parametri optimi pentru această perioadă. Chiar dacă e o perioadă de lucru intens, mă bucur că rezistă toți jucătorii, inclusiv cei mai tineri, iar faptul că nu ne confruntăm cu leziuni de ordin muscular ne arată că ceea ce facem, facem bine în acest stagiu de pregătire centralizată”, a declarat antrenorul principal al formației din Panciu, Dănuț Bolocan.
   După patru zile de stagiu destinat acumulărilor fizice și având programate câte două antrenamente pe zi, unul dimineața și altul după-amiaza, fotbaliștii echipei „dintre vii” sunt epuizați după o zi de alergare. „Este cea mai grea perioadă de pregătire pentru jucători. Obiectivul nostru este menținerea în liga a treia. Sunt convins însă că băieții se vor adapta situației, astfel încât să avem parte de un cantonament reușit, așa cum au fost toate din ultimii ani”, a spus directorul sportiv al formației din Panciu, Raul Cioran, care a urmărit câteva antrenamente ale echipei alături de președintele Mihai Popescu.

Două meciuri-test

   În această săptămână, Young Stars Panciu va susține și două meciuri de verificare. Mâine, de la ora 18.00, păncenii vor întâlni pe CS Gura Humorului (liga a patra din Suceava), iar duminică, în drum spre casă, Young Stars Panciu va trece pe la Tg. Neamț, pentru o confruntare amicală cu formația locală, Cetatea (ora 11.00).
   Păncenii mai au programate alte trei teste de verificare până la începutul sezonului din liga a treia. Pe 4 august, adversara grupării „dintre vii” va fi Oțelul II Galați (echipă antrenată de fostul tehnician al Panciului, Damian Băncilă), test programat la Panciu, pe 8 august, Young Stars Panciu va evolua pe terenul colegei de serie, Aerostar Bacău și, dacă sezonul 2012-2013 al ligii a treia nu va începe pe 17 august, formația din Panciu va susține un nou meci amical, pe terenul formației CSM Moinești.
Campionatul Ligii a 3-a are programată prima etapă pe 17 august a.c., turul încheindu-se, cu etapa a 15-a, pe 23 noiembrie a.c. Întrecerea se va relua la data de 1 martie 2013, ultima etapă fiind programată pe 31 mai 2013.

Mai vor doi jucători

   Chestionat pe marginea efectivului, tehnicianul păncenilor a admis ca și-ar dori să mai apară unul sau doi jucători. „Lotul nostru este unul cu o medie de vârstă scăzută, dar cu perspective frumoase. Nu ascund însă că   mi-aș mai dori ceva jucători, în limita posibilităților”, a mărturisit Dănuț Bolocan.
   În cantonamentul de la Gura Humorului, se află un lot format din 18 jucători: portari Gabriel Lazăr și Mădălin Bunghez (adus de la FCM Adjud), Cl. Mihai, Beșa, Parlac, Ov. Radu, Gălățeanu, Cioran, Bîra, Corbea, Predoiu, B. Stoian, I. Radu, M. Stoian, Lida, Ciornei și Manea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?