Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

O notă de 10 şi una de 3, la Definitivat


   Mai mult de jumătate dintre profesorii care au susținut, săptămâna trecută, examenul de Definitivat, l-au și promovat. Potrivit reprezentanților Inspectora-tului Åžcolar Județean (ISJ), procentul de promovare la acest examen este de 59 la sută. Pentru a fi declarat admis, candidatul trebuia să obțină cel puțin nota 7.00.
   La concursul de Definitivat s-au înscris 84 de cadre didactice, dintre care 4 au absentat, iar 7 s-au retras din examen după ce au văzut subiectele. „Dintre cei 73 de candidați, 44 au promovat examenul, iar restul de 29 au luat note mai mici de 7.00. Aceștia din urmă au posibilitatea să depună contestații, la Åžcoala nr. 3 din Focșani, unde au și susținut examenul”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISJ, Silvia Chelariu. Lucrările acestora vor fi retrimise în centrele din țară unde au fost corectate, în vederea reevaluării notelor.
   A fost obținută o singură notă de 10, de Mihaela Ticoi, profesoară de educație fizică. Note mari au mai obținut Oana Camelia Alexe- 9,65, profesoară de limba și literatura română și Oana Cristina Dima- 9,10, profesoară de limba și literatura franceză. Cea mai mică notă, 3,20, a fost obținută de Gina Manolache, profesoară de limba și literatura română. 
   Contestațiile se depun și astăzi, până la ora 16.00. Rezultatele finale după contestații vor fi afișate în data de 26 iulie.

   Rezultatele profesorilor care au participat la examenul de definitivat pot fi consultate   AICI.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?