Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Hoţi judecaţi la Focşani


   Åžase persoane din Mărășești, care au fost surprinse în timp ce săpau în jurul căii ferate pentru a sustrage material feros mărunt, au fost trimise în judecată pentru furt. Ciprian P., de 27 de ani, Viorel G., de 25 de ani, Daniela C., de 32 de ani, Florin C., de 33 de ani, Dana C., de 24 de ani, și Dorina C., de 30 de ani, sunt acuzați că ar fi sustras material feros mărunt, care este depus printre șinele de cale ferată. Prejudiciul a fost calculat la 161 lei.
   Oamenii legii spun că cei șase au fost surprinși în timp ce săpau în zona liniei de manevră. Toți cei trimiși în judecată au recunoscut comiterea faptei, primii patru fiind și recidiviști.
   Într-un alt dosar, aflat pe rolul Judecătoriei Focșani, va fi judecat pentru furt și Adrian S., de 25 de ani, din Odobești. Acesta este acuzat că pe 23 martie, a sustras o autoutilitară, parcată pe o stradă din Odobești, în care se aflau bunuri în valoare de 342 de lei. Bărbatul a restituit bunurile. A recunoscut comiterea faptei. Anchetatorii spun că bărbatul mai este cercetat într-un alt dosar, pentru fapte similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?