Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Colin Farrell: ‘Nu am simţit nevoia să calc pe urmele lui Schwarzenegger’


   Colin Farrell nu a intenționat niciun moment să calce pe urmele lui Arnold Schwarzenegger, starul din varianta originală a filmului ‘Total Recall’, în remake-ul după această producție ce va fi lansat în curând, explicând că ‘s-a simțit suficient de diferit’ în pielea personajului față de varianta lui Arnold din 1990, pentru a putea să-și aducă propria contribuție la evoluția personajului.
   Starul irlandez joacă rolul făcut celebru de Schwarzenegger într-o nouă adaptare după povestirea lui Philip K. Dick, ‘We Can Remember It for You Wholesale’.
   Colin Farrell s-a întâlnit cu fanii la Comic-Con din San Diego, California, pentru a discuta despre remake-ul în care joacă, în regia lui Len Wiseman. Actorul este convins că fanii SF vor fi impresionați de noua variantă a filmului. ‘Nu am simțit nevoia să calc pe urmele gigantice ale lui Arnie. Noul film mi s-a părut suficient de diferit pentru a putea să vin cu propria mea interpretare. M-am gândit însă că aș putea să mă distrez cu un accent austriac vreo 7 minute’, a declarat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?