Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Luminița Balaban, noul inspector şcolar general adjunct


   Pedelistul Stan Rogoz nu mai este inspector școlar general adjunct. Locul său a fost luat de profesoara Luminița Balaban, cadru didactic și director adjunct al Colegiului Auto „Traian Vuia” din Focșani.
   Ieri, reprezentanții Ministerului Educației au trimis la Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea ordinul de numire în funcția de inspector școlar general adjunct a profesoarei Luminița Balaban, numirea fiind făcută cu detașare în interesul învățământului.
   Luminița Balaban a preluat postul eliberat de Stan Rogoz, care a rămas în funcția de inspector școlar general adjunct până la finalizarea examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie. Cum au fost rezolvate inclusiv contestațiile, acesta a rămas fără scaun.
   „Prin ordin de ministru, doamna Luminița Balaban a fost numită în funcția de inspector general adjunct în cadrul ISJ vrancea. Domnul profesor Stan Rogoz și-a dat demisia din această funcție, iar doamna Balaban a fost detașată în interesul învățământului, până la data de 31 august sau până la organizarea unui concurs. Îmi doresc să fac echipă bună cu dumneaei, în așa fel încât învățământul vrâncean să aibe de câștigat”, a declarat Vasilica Zaharia, inspectorul școlar general. 

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?