Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Carabinierii confundă homosexualitatea cu incestul


   Un manual pentru carabinieri, în care homosexualitatea este comparată cu incestul și zoofilia, a creat polemici în Italia, înainte de a fi corectat de carabinierii jenați. Homosexualitatea, ca și zoofilia, incestul sau necrofilia, au fost considerate comportamente ‘deviate’ într-un manual destinat pregătirii unui concurs intern, pentru elevii de la Academia carabinierilor. ‘Principalele deviații sexuale sunt homosexualitatea, fetișismul, sadismul, masochismul, incestul, zoofilia și necrofilia’, se scrie în acest manual compus din 585 de pagini, tipărit în decembrie 2011.
   ‘Este vorba despre o greșeală care va fi corectată, ne cerem scuze și subliniem faptul că, în Italia, carabinierii apără drepturile tuturor cetățenilor’, a declarat comandantul general al carabinierilor, Leonardo Gallittelli.
   A protestat Asociația pentru apărarea drepturilor homosexualilor italieni, Arcigay și parlamentara Paola Concia, din Partidul Democrat /centru-stânga/, singura lesbiană declarată din Parlamentul italian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?