Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Madonna, sărut cu o altă artistă


   Madonna a atras toată atenția asupra ei la un eveniment, când a ales să-i dăruiască unei alte vedete un cadou inedit: un sărut asemănător celui pe care l-a împărțit în 2003 cu Britney Spears și Christina Aguilera. Vedeta sărutată de Madonna a fost Nicki Minaj, care sărbătorea împlinirea a 29 de ani pe platourile de filmare a videoclipului „Give Me All Your Luvin”, o colaborare între ea și Madonna.
Madonna a fost cea care a venit la Nicki cu prăjituri pe post de tort și după ce i-a cântat „La mulți ani”, i-a spus să sufle în lumânări și să-și pună o dorință. Nicki a suflat iar Madonna i-a spus că dorința i s-a împlinit deja, după care a sărutat-o. Sărutul primit de la Madonna a determinat-o pe Nicki să țină un discurs de mulțumire dedicat în special ei. „Trebuie să-i mulțumesc reginei Madonna pentru că mi-a dat această oportunitate. O iubesc atât de mult. Nu trebuia să facă toate astea pentru mine. Mulțumesc mult pentru tot”, a spus Nicki.
   Într-un interviu ulterior, Madonna, în vârstă de 53 de ani, a explicat sărutul: „Era ziua ei și eram la finalul unei zile lungi de filmare în care o sărbătoream. După câteva guri de șampanie, am sărutat-o”, a spus Madonna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?