Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Mort în pădure, după ce a cărat un trunchi de copac


   Un bărbat din județul Argeș, angajat al unei societăți comerciale care desfășoară activități de amenajare-modernizare a drumului forestier Arva Seacă, de pe raza comunei Broșteni, a murit sub sub privirile neputincioase ale colegilor.
   Marți, la ora 16.33, polițiștii din Odobești au fost sesizați de asistententul SAJ Reghiu, despre faptul că a fost solicitat la o intervenție medicală, iar persoana căreia urma să-i acorde îngijiri medicale a fost găsită decedată. „Din primele verificări efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că persoana decedată se numește Gheorghe G., are 55 de ani și este din comuna Cetățeni, județul Argeș. Acesta era  angajat la o societate comercială care are ca obiect de activitate amenajare-modernizare a drumului forestier Arva Seacă, comuna Broșteni. Polițiștii au mai stabilit faptul că bărbatul a mers în pădurea situată în apropierea șantierului de unde a adus un trunchi de lemn cu lungime de aproximativ patru metri. Imediat i s-a făcut rău și a decedat. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necrospiei și stabilirea cauzei morții”, a declarat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
   Procurorii și inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea vor face și ei verificări în aceast caz.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?